Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing med rose og sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 39,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Roser er rødguldsfarvede, eller blanke eller gyldne som guld, i hvert fald når det kommer til den yndige lille rose, på denne bedårende ørepiercing. Du kan nemlig frit vælge dette smykke, i en af hele tre flotte farver, alt afhængig af, hvad der passer bedst til dig og din personlighed.

Selve rosen er formet i et livagtigt 3D design, som giver den delikate blomst en fantastisk realistisk dybde. Der er tale om en rose i fuld flor, hvor de sarte rosenblade, smyger sig blidt, rundt om en brillierende smuk centersten. Uanset hvilken farve du vælger smykket i, vil den flotte centersten være klar. Stenen er rund og facetslebet, således at den vil glitre og glimte i lyset, fra alle vinkler.

Ørepiercingen med den skønne rose, er velegnet til de fleste former for ørepiercinger. Den kan eksempelvis snildt bruges til en helt almindelig ørepiercing i øreflippen, som en traditionel ørering. Eller du kan bruge den som et frisk og feminint pust, i din tragus- eller helixpiercing, hvor den vil se supersød ud.

Tilbage er kun at vælge mellem de tre skønne farver, hvilket dog også kan være svært nok i sig selv. Men heldigvis får du dette søde øresmykke til absolut spotpris, så du kan snuppe to af modellerne, eller måske endda dem alle tre, uden at det ligefrem belaster økonomien.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-149
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 8 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 8 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med rose og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images