Tungepiercing skjuler og retainer

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du gerne kunne skjule din tungepiercing, når du f.eks. er på arbejde, besøger bedstemor, skal i skole, over for forældrene, vennerne osv. Så er det en tungepiercing-skjuler du skal have fat i. Lige en som denne.

Farven og den flade o-ring, gør at de blander dig perfekt med din tunge og den bliver svært at opdage. Retaineren er lavet i akryl, hvilket er et plastisk-materiale som også gør den sikker for tænderne at bruge.

En retainer som denne vil aldrig være 100% usynlig, men chancen for at man spotter den er meget lille og langt de fleste vil kunne bruge den og opnå det ønskede resultat.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-46
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
God skjuler
Karakter
den er mega god til at holde pieringen skjult. jeg vil helt klart anbefale den til folk der gerne vil skjule deres piercing for forældre, arbejde eller skole Bedømt af xenia08@live.dk
Bedste investering jeg længe har gjort
Karakter
Jeg kan ikke rose skjuleren nok. Det er simpelthen helt fantastisk.
Jeg må ikke have piercinger på arbejdet, men har fået lov at beholde min tungepiercing mod at jeg bruger en skjuler. Så jeg er ovenud tilfreds med produktet. Prisen gør det kun endnu bedre.
Fem stjerner herfra
Bedømt af Linda
Virker som beskrevet!
Karakter
Var en smule mistrorisk i starten over for dette smykke, men det er jeg på ingen måde mere.
Jeg skulle nemlig ud og besøge min familie, og de er ikke så glade for ideén om en piercing i tungen. men de lagde slet ikke mærke til den!
så det var jo bare perfekt!
Bedømt af Margrethe falkenberg
Øv - Jeg tabte den
Karakter
ej hvor havde jeg glædet mig til at få den her ind gennem døren og få den i.. men jeg nåede ingengang at få den anden ud så var den der gennemsigtige gummi ring væk den var faldet på gulvet og var pist væk den er jo umulig at finde så må jo beatille en ny.. mega øv!! men det er jo min egen fejl! så vil bare sige hold øje med den lille ring den bliver virkelig hurtigt væk.. Bedømt af Bolette Holm
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing skjuler og retainer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.