Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Terning-formet piercingkugle i akryl og flere farver

Lagerstatus: På lager

18,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du heldig i spil? Hvis ikke så skulle du måske udskifte dine almindelige piercingkugler med nogle af disse ultra fede terningeformede piercingkugler af akryl, som symbol på tiltrækning af held i spil. Det vil ikke blot give nyt liv til dine smykker men også til det overordnede indtryk af den som bærer dem.

De søde terninger kan fås i to forskellige trådtykkelser, så de kan bruges til rigtig mange forskellige typer piercingsmykker. Du kan vælge mellem 7 forskellige friske farver og hver terning er en miniature udgave af en rigtig terning, med det rette antal "øjne" på alle sine sider. Den helt store gevinst ved lige præcis disse kugler, er dog at de er udstyret med et indvendigt stålgevind, frem for blot at være lavet direkte ind i plasten som det ellers typisk ses. Det betyder at du ikke så let kommer til at overskrue kuglen, som mange er rigtig ærgerlige over at komme til, med almindelige akrylkugler.

  • Vælger du 1,6 mm i trådtykkelse, så er kuglen 5 mm i diameter
  • Vælger du 1,2 mm i trådtykkelse, så er kuglen 4 mm i diameter
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-8
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Fik hvad jeg forventede
Karakter
Og meget hurtig levering :D Bedømt af Tdenner
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Terning-formet piercingkugle i akryl og flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.