Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Piercingkugle med mange sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingkugler til stave er normalt lavet af stål og har enten en enkelt kugle i toppen eller slet ingen sten. Det er lidt enten eller.

Med denne kugle kan du sætte et helt anderledes præg på din piercing. Kuglen afskiller sig fra alle andre kugler, ved at den har et gevind af stål, som er omkranset af mange små sten. Man kan altså ikke se stålgevindet, når først kuglen sidder på smykket. Kuglen har efterfølgende fået en flot glat overfladebehandling i form af en akrylbelægning, som gør at stenene er gemt under den klare akryl og dermed ikke kan falde af ved f.eks. varmepåvirkning, som man eller godt kan opleve ved sten der blot er limet fast. Du får med andre ord en kugle der er lavet af den bedste kvalitet og som du vil få glade af i rigtig lang tid - Det er uanset om det er til en labret, en hestesko, en tungepiercing eller en navlepiercing. Det er kun dig selv (og målene på kuglerne) der sætter grænsen for hvor du kan benytte dem. da der er gevind i, kan de naturligvis ikke benyttes som kugler i en kuglering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-34
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.