Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Simpel septumretainer af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

Pris: 299,00 DKK

Nu kun: 239,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du stået i den uheldige situation, hvor du har været nødsaget til at tage din septumpiercing ud, da den ikke har været tilladt på det sted du var? Det kommer du aldrig til at opleve igen med septumretaineren, som du kan se på billedet længere oppe. Denne retainer er meget diskret, hvilket kan være praktisk i f.eks. arbejdsrelaterede situationer, hvor du ikke må have din septumpiercing i. Retaineren er også med til at forhindre, at dit piercinghul vokser sammen igen, nu hvor du ikke har dit smykke i. En septumretainer er derfor et idéelt smykke at have i reserven, hvis nu du ikke kan bruge dit foretrukne septumsmykke.

Her kommer der et guldkorn mere - dette smykke er faktisk lavet af 14 karat guld. Du kan vælge mellem flere udgaver af dette smykke, som alle er lavet af 14 karat guld. Du kan f.eks. få smykket i en 14 karat hvidguldudgave. Da der også kan være varierende trådtykkelse på septumpiercinger, kan du også vælge mellem flere trådtykkelser på smykket - blandt andet 1,2 mm. og 1,6 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-188
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel septumretainer af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.