Hestesko af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

649,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig lækker piercing formet som en hestesko i ægte 14 karat guld. Designet er det klassiske design med en hestesko der har en rund kugle i hver ende. Det er det perfekte smykke til dig som er bevidst om kvalitet men samtidig sætter pris på det simple look. Hesteskoen er et sandt allround smykke og kan næsten bruges alle steder på kroppen. De piercingtyper man hyppigst bruger dem i er septum i næsen, bryst, øjenbryn, øre, læbe eller intimpiercinger. Du kan læse mere om de mange fordele ved at bruge en hestesko, på vores blog.

Vælg en hestesko hvis du gerne vil have et smykke med mange anvendelsesmuligheder og fordi en hestesko altid bringer lykke :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Mere end tilfreds!
Karakter
Gav denne piercing til min kæreste i forsinket julegave, han blev så glad og kvaliteten er super god der er slet ikke noget dårligt at sige! Et rigtig lækkert smykke til næsten ingen penge, det kan stærkt anbefales til andre! Bedømt af Hende den glade
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.