Selvlysende tungepiercinger- 6 stk

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

I denne pakke får du hele seks selvlysende tungepiercinger for kun 99,- danske kroner.

I pakken er der følgende farver:

  • Lilla
  • Blå
  • Grøn/Gul
  • Orange
  • Lyserød
  • Hvid / Klar

Alle kuglerne i pakken lyser i mørke, efter at være "ladet op" af almindelig lys.

Vi har valgt netop denne model af selvlysende tungepiercinger, da de ikke frigiver nogle af de kræftfremkaldende stoffer ud i kroppen, så du kan være helt sikker.

Tungepiercingerne har alle de klassiske mål på 16 mm. i længende, 1,6 mm. i trådtykkelse og med 6mm kugler. Men skal man bruge kortere tungepiercinger, så kan man også det med disse. De kan nemlig klippes til, så man opnår den helt perfekte længde på stavene.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-Pack-6
Antal enheder 6 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Godt produkt, genialt med justerbar stav
Karakter
Synes at disse er vældig gode og i en god kvalitet. Synes det er faktastisk at man selv kan justere længden ved at korte den af. Anbefaler at prøve at afkorte den farve man er mindst glad for til at starte med, for jeg var lidt uheldig første gang jeg forsøgte mig. Kuglerne var en del større end de metalkugker jeg havde i forvejen, så jeg byttede bundkuglen ud med en af metal og beholdt den fede selvlysende kugle på toppen. Det er vældig praktisk at man også kan bruge metalkugler til denne stav :) Bedømt af Clione
super produkt
Karakter
de jo perfekte :D Bedømt af ann
Sejt
Karakter
De er da mega nice Bedømt af Line
Kanon til prisen
Karakter
Det er bare perfekt at man kan få så mange selvlysende tungepiercinger, til så lav en pris. Alt efter farven på dem lyser de forskelligt, men det er klart den klare af dem som lyser mest synes jeg. Kan varmt anbefales. Bedømt af Mikkel Petersen
Fine piercinger
Karakter
Piercingerne er super fine. De er flotte i farven, men dog er det ikke alle der lyser lige meget. De er behagelige at have i munden, og nemme at skrue af og på. Bedømt af Nathali Gorgin
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Selvlysende tungepiercinger- 6 stk
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.