Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med to skulls

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få dig en superfed og cool ring med to skulls der udover at være dekorative, også fungerer som lukkemekanisme. Ringen klemmes ganske enkelt ind i to skulls fra hver sin ende af og vupti, så har du lukket ringen.

Denne ring kan fås i to forskellige trådtykkelser, nemlig 1,2 mm. og 1,6 mm. så der er virkelig rige anvendelsesmuligheder. Den vil f.eks. egne sig fortræffeligt til en septumpiercing hvor de to skulls rigtig vil komme til deres ret men den vil også de super flot ud i en bryst -eller intimpiercing. Eller måske vil du foretrække at bruge ringen i din ørepiercing, mulighederne er som sagt mange og valget er helt op til dig.

De to skulls støder sammen på toppen af hovedet og lægger derfor vandtret hen langs ringens kant. Designet er holdt i et råt look og den rå stil ses da også tydeligt i de to små skulls som både er udstyret med tomme øjenhuler, næsehul og en stor grinende mund der afslører to rækker tænder. Alt i alt er det et meget detaljeret smykke som samtidig er indrettet super praktisk med sin smarte låsemekanisme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-66
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 14 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 13 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med to skulls
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.