Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med snoet halvcirkel og opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 99,00 DKK

Nu kun: 84,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en ring lavet af kirurgisk stål. Halvdelen af ringen har et snoet design og den anden halvdel er helt glat. Bruger du den f.eks. i septum vil man kun kunne se den snoede del. Ringen åbnes og lukkes ved at vride ringens to ender fra hinanden, som du kan se på det ene billede. Når smykket sidder hvor det skal, kan du let vride enderne på plads igen. I bunden af smykket sidder en lille opal. Der er ikke tale om en ægte opal, men en syntetisk opal.

Ringen kan vælges i flere varianter. Den findes både i 1,0 mm. og 1,2 mm. tykkelse. Samtidig findes den i forskellige materialefarver og med forskellige stenfarver. Den blanke sølvfarvede variant kan vælges med flere stenfarver, hvor de resterende materialefarver kun kan vælges med den hvide opal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-153
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype PVD-belægning
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med snoet halvcirkel og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.