Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med reflekterende sten på fronten

Lagerstatus: På lager

Pris: 109,00 DKK

Nu kun: 87,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket er lavet af kirurgisk stål og belagt med forskellige farver. Du kan derfor blandt andet få ringen i en feminin rødguld, eller andre farver der måske tiltaler dig mere. Du kan se hele udvalget i kassen lidt længere oppe på siden. Ringen er lavet til at kunne vrides frem og tilbage - derfor er den også utroligt nem at bruge. Det er dog ikke kun farven på ringen som du kan vælge. Du kan også vælge mellem mange forskellige stenfarver på de fem reflekterende sten, der sidder på fronten af smykket. Farverne finder du også i kassen lidt længere oppe på siden. Stenene er lavet af en resin, der får stenene til at reflektere det lys der rammer dem. Så her får du et meget skinnende smykke, der helt sikkert vil være meget iøjnefaldende uanset, hvor det sidder henne.

Apropo placering, så kommer smykket også i forskellige trådtykkelser. Smykket kan nemlig bruges rigtig mange steder, blandt andet i øret og i næsen. Derfor er det en fordel, at kunne vælge mellem flere trådtykkelser, da man derved har flere muligheder for placeringen af smykket. Du kan eksempelvis få smykket med en trådtykkelse på 1,2 mm., hvilket passer godt til en septum- eller en helixpiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-144
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med reflekterende sten på fronten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images