Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med blomst og prikker

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du virkelig gøre lidt af et kup, for her får du en hamrende lækker plug med et rigtig flot og opsigtsvækkende mønster på fronten, som samtidig er lavet af et lækkert organisk materiale. Når man bruger organisk materiale, som f.eks. træ, tillader man sit stretch at ånde, selv mens smykket sidder i. Det er både bedst for din hud, samtidig med at det også mindsker eventuelle lugtgener fra dit stretch.

I dette tilfælde kan du vælge mellem modellen af varm rødbrun rosentræ, samt modellen af knejsende sort ibenholt. Hvis du bestiller to plugs (en til hver sit øre) skal du dog være opmærksom på at der kan være minimale forskelle på smykkerne. Det kan f.eks. være strukturen eller nuancen i træet som ikke er 100 % ens og det skyldes simpelthen at hvert smykke er helt unikt, da materialet er hentet direkte i naturen og fra to forskellige steder på et træ.

Det flotte mønster på fronten med blomsten i midten, ligger ovenpå en smuk gylden overflade, som står rigtig flot til det lækre træ. Pluggen her fås endda helt op til 25 mm. i diameter, så selv de forholdsvis store størrelser også kan få glæde af det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-139
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med blomst og prikker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images