SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Plug af træ med blomst og prikker

95,20 kr Fra 119,00 kr
På lager

Her kan du virkelig gøre lidt af et kup, for her får du en hamrende lækker plug med et rigtig flot og opsigtsvækkende mønster på fronten, som samtidig er lavet af et lækkert organisk materiale. Når man bruger organisk materiale, som f.eks. træ, tillader man sit stretch at ånde, selv mens smykket sidder i. Det er både bedst for din hud, samtidig med at det også mindsker eventuelle lugtgener fra dit stretch.

I dette tilfælde kan du vælge mellem modellen af varm rødbrun rosentræ, samt modellen af knejsende sort ibenholt. Hvis du bestiller to plugs (en til hver sit øre) skal du dog være opmærksom på at der kan være minimale forskelle på smykkerne. Det kan f.eks. være strukturen eller nuancen i træet som ikke er 100 % ens og det skyldes simpelthen at hvert smykke er helt unikt, da materialet er hentet direkte i naturen og fra to forskellige steder på et træ.

Det flotte mønster på fronten med blomsten i midten, ligger ovenpå en smuk gylden overflade, som står rigtig flot til det lækre træ. Pluggen her fås endda helt op til 25 mm. i diameter, så selv de forholdsvis store størrelser også kan få glæde af det.

Detaljer
NavnPlug af træ med blomst og prikker
SKUPlug-139
TypePlug
MaterialeTræ
Dybde14 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af træ med blomst og prikker
Din bedømmelse
Plug af træ med blomst og prikker