Plug af glas med sekskantet mønster

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en enestående mulighed for at få dig en vanvittig flot plug af glas med sekskantet mønster begravet dybt inde i det klare glas. Pluggen er helt unik i sit design, idet den er klar og gennemsigtig over det hele, på nær den flotte bund med det sekskantede bikubelignende mønster. Her er den nemlig kulsort med kontraststreger i hvid som tilsammen danner det flotte og ensartede mønster.

Det er ikke uden grund at designeren her har valgt bikubens symmetriske udtryk som motiv, for pluggens buede overflade virker lidt som en lup der bliver holdt hen over motivet og får det til at se helt "levende" ud med en flot 3D agtig effekt. Den fede effekt fremkommer lidt på samme måde som når en dråbe på et blad forstørrer bladets årer og struktur for det blotte øje, når solens stråler får dråben til at fungere som et lille forstørrelsesglas.

Den ultrafede plug af glas med sekskantet mønster, fås i hele seks forskellige størrelser som spænder fra 6 mm. - 16 mm. i diameter. Pluggen er flot med sit særprægede design i alle størrelserne men det fede mønster som ses med den unikke forstørrende effekt, ser naturligvis flottere og tydeligere ud, jo større smykket bliver.

Så hvis du er klar på at være den der tør være anderledes og skille dig ud fra flokken, så vil denne lækre plug af glas med sekskantet mønster være den helt ideelle måde at gøre det på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-125
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Glas
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af glas med sekskantet mønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.