Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 166

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 48 af 166

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Øreflippiercinger

Øreflippiercinger er uden tvivl de mest populære piercingsmykker, der findes. Især en stor del af den kvindelige befolkningen bærer øreflippiercinger – og det har de gjort i mange hundrede år. Øreflippiercinger er heldigvis ikke kun for kvinder. Derfor er der også en stor del af mændene som bærer denne flotte piercing.

Øreflippiercinger bliver også meget populært kaldet for "huller i ørerne". Og taler man om piercingsmykkerne til øreflippiercinger, så bliver de typisk kaldet for øreringe. Hos BodyMod.dk Shop har vi øreflippiercinger og øreringe til enhver smag.

Kæmpemæssigt udvalg af øreflippiercinger hos BodyMod.dk Shop

Vi har et kæmpemæssigt udvalg af piercingsmykker til ørepiercinger. Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel – så betyder det ingenting. Vi har piercingsmykker til begge køn og alle aldre. Kvaliteten af vores piercingsmykker er meget høj, og prisen er så lav som muligt. Vi værdsætter kundeservice meget højt, da vi tror på, at glade kunder først og fremmest ikke kommer af lave priser, men af en god kundeservice.

Derfor kan du trygt bestille dine næste piercingsmykker hos os. Vi sender med Post Danmark søndag til fredag, hvilket sikrer dig en hurtig levering. Derudover tilbyder vi gratis fragt ved køb over 199 kr.

Find en øreflippiercing der passer på din stil og personlighed

Hvis du er meget bevidst omkring din stil, så kan du med fordel kigge vores store udvalg igennem og blive inspireret. Da vi som sagt har øreflippiercinger til enhver smag, så har vi helt sikkert også noget, der passer på din stil og personlighed. Rigtig mange køber piercingsmykker, der matcher deres personlige stil for at give et helt fantastisk og fashionabelt udtryk.

Er du på jagt efter et piercingsmykke du kan kombinere med din eksisterende stil, så er du uden tvivl kommet til det rette sted. Ta’ et kig på vores store udvalg af øreflippiercinger og find din næste øreflippiercing.

Gode råd om hygiejne

På vores informationsblog kan du finde en udførlig guide om god hygiejne, når du har en piercing. Den anbefaler vi dig at læse, hvis du gerne vil vedligeholde din piercing på bedst mulig måde. Er du på udkig efter plejeprodukter til din øreflippiercing, har vi hos BodyMod.dk Shop et stort udvalg. Her kan du finde plejeprodukter til alle slags piercinger. Plejeproduktet ved navn isotonisk saltvand er et fantastisk produkt, hvis du lige har fået lavet en piercing og efterfølgende ønsker at rense den på bedste vis.

Overvejer du at blive piercet andre steder?

Hvis du overvejer at få en piercing et andet sted end i øreflippen, så synes vi, at du skulle tage at læse vores informationsblog. Her finder du en masse forskellige guides og artikler om piercinger. Hvis du f.eks. overvejer at få lavet et stretch i dit øre, så kan du med fordel læse vores informationsblog om stretch. På den måde bliver du klædt godt på til at få lavet et stretch.

Hvis du generelt interesserer dig for piercinger, så er vores informationsblog også lige noget for dig. Vores spændende artikler kan uden tvivl komme dig til gavn, hvis du gerne vil vide mere om piercingverdenen og hvad der foregår i den.