Ørepiercing formet som hjerte med stenkant

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 59,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingsmykker og hjerter går godt hånd i hånd, hvilket dette smykke er et sandt eksempel på. Smykket er formet som et lille hjerte af ét stykke metal. Enderne på hjertet sidder i toppens fordybning, hvor hjerte let vrides for at gøre åbningen større. Når smykket sidder i øret, vrider du let enderne sammen igen og hjertet sidder perfekt på sin plads.

Kantet på venstre side af smykket, er fra top til bund pænt prydet med 10 små. Bemærk, at stenene kun er synlig fra den ene side af smykket, så det er desværre ikke muligt at vende smykket om.
Farven på stenene kan vælges blandt flere forskellige farver. Det samme kan farven på selve metallet. Det gør du i boksen herover, hvor der er forskellige farvekombinationer. Det er dog ikke alle metalfarver der findes i alle stenfarver. Men der er næsten en kombination der matcher enhver.

Smykket hedder en ørepiercing, men du kan naturligvis bruge den i andre piercinger også. De mest populære er dog daith, helix og tragus. En daith går også under navnet migræne-piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-29
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 13 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 12 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med stenkant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.