Ørepiercing formet som hjerte med stenhjerte

Lagerstatus: På lager

Pris: 69,00 DKK

Nu kun: 39,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjerte med hjerte er hvad du får, hvis du køber dette piercingsmykke. Selve smykket er formet som et hjerte, hvor der efterfølgende er blevet monteret en lille sten i siden, som også er hjerteformet. Den lille sten måler ca. 4x4 mm. og er placeret på hjertets højre side, som du også kan se på produktbilledet. Hjertet er kun synligt fra fronten.

Smykket bruges for det meste i peircinger som tragus-, helix- og daithpiercinger. Alle tre er ørepiercinger, hvor tragus er den mest populære. Dog er daithpiercingen blevet utroligt populær, efter man har fundet ud af, at den hjælper på migræne - Derfor kaldes netop den type piercing også for en migræne-piercing. Vi anbefaler ikke at man prøver at lave denne type piercing selv - Gå til en piercer der har erfaring på det område.

Hjertet kan vælges i forskellige farvekombinationer, hvor du selv vælger farven på henholdsvis metallet og stenhjertet. Det gør du i kombinationsboksene herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-30
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 12 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med stenhjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.