Næseskrue af 14 karat guld med valgfrit design

Lagerstatus: På lager

219,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Næseskrue fremstillet af ægte massiv guld i 14 karat. Så mangler du et elegant og eksklusivt smykke til din næsepiercing, eller f.eks. din tragus, så er dette smykke måske noget for dig. Smykket fås både i almindeligt guld samt i en flot udgave af hvidguld.

Smykket er udformet som en almindelige næseskrue, og har i den synlige ende blot en lille sød kugle eller spike. Fronten er kun 2 mm. i diameter, så den kommer til at se utroligt uskyldig og sød ud i næsen, men også i f.eks. en tragus. For ja, næseskruer som denne passer nemlig i en tragus. Skruen passer nemlig perfekt med tykkelsen på din tragus og da der ikke er nogen lås på bagsiden, vil det ikke samle skidt og bakterier, hvilket mindsker risikoen for en smertefuld infektion.

Dette er virkelig et superprodukt, som passer til alle, allergi eller ej. Så vælg blot om du vil have almindeligt guld eller hvidguld samt om det skal være med en halvkugle, en kugle eller spike.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 7 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Smuk næseskrue
Karakter
Jeg har nu haft denne næseskrue i ca 1 års tid og den er stadig ligeså smuk og glansfuld som da jeg satte den i og har ikke haft den ude en eneste gang på det år.
Den er super nem at sætte i og tage ud og bliver hvor den skal. Jeg kan klart anbefale den.
Bedømt af MrsPiotrowsky
Næseskrue med kugle
Karakter
Jeg modtog næseskruen, og satte den straks i. Den er lidt lang til min lille næse, men den er fin og falder ikke ud, som så mange andre, jeg har haft af dårligere kvalitet.
Så det kræver lidt tilvænning at bruge den, men jeg er sikker på, at det kommer.
Bedømt af Rikke
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af 14 karat guld med valgfrit design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.