Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Mørk tunnel af træ med stenkant

Lagerstatus: På lager

Pris: 99,00 DKK

Nu kun: 74,25 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er vild med naturens materialer og godt kan lide at bruge dem i dine smykker, så er denne tunnel lige noget for dig. Denne tunnel er besat med en kant af helt klare sten som står i en smuk kontrast til det mørke træ, denne tunnel er lavet af.

Dette organiske og naturlige elegante smykke har en dybde på 12 mm. som giver dit øre et blikfang der viser træets smukke farve og liv. En god fordel ved at bruge en tunnel bestående af træ, er at den er åndbar men en anden praktisk fordel er at i køligt vejr føles disse ikke kolde for øret.

Denne tunnel vil helt sikkert passe til enhver lejlighed, om det så er fest eller en middag med familien. Flere størrelser kan vi også klare. De fås fra 8 til 16 mm.
Så er du til organiske naturlige materialer og skinnende klare sten vil dette øresmykke være det rette valg for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-120
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Mørk tunnel af træ med stenkant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.