Labret med firkantet top og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her er en labret, som er lidt af et alsidigt smykke, da det kan bruges i flere forsellige piercinger. Det bruges primært i læbepiercinger, hvor staven isættes indefra og ud, hvorefter den lille firkantede top, som i øvrigt er 3x3 mm., skures ned i gevindet. På den måde sidder bagpladen, som også er 3 mm. i diameter, på indersiden af læben og den firkatede top på ydersiden.

Labretten kan som sagt anvendes i flere forskellige piercinger - Det vigtigste er bare at målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing. Er du f.eks. piercet i tragus med en nål der bruges til 1,2 mm. smykker, vil en længde på 6 mm. passe de fleste. Smykket kan også bruges i helix, hvor mange bruger 4 mm. i længden. SOm sagt, et meget alsidigt smykke.

Fordelen ved denne type smykke, med indvendigt gevind er, at man ikke skader kroppen inde i selve hullet, da gevindet er skjult inde i staven. På den måde har man ikke det "takkede" gevind, som kan rive og flå i huden når man sætter staven ind i hullet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-94
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med firkantet top og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images