Labret med trekantet top og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En labret med et indvendigt gevind er at foretrække frem for et smykke med udvendig gevind. Årsagen til dette er, at et indvendigt gevind sidder inde i selve staven og dermed skader det ikke din piercing, når du isætter smykket. Et smykke med udvendigt gevind kan godt virke skarpt og skade din piercing indvendigt.

Denne model kommer med en lille trekantet top, hvor du selv vælger farven på den. Farven du vælger går igen på staven, som du også kan se på produktbilledet herover. Længden på staven vælger du også selv, alt efter hvor smykket skal sidde. Skal det f.eks. sidde i helix, vælger mange en stav på 4 mm. En tragus er ofte 6 mm. Men det kommer selvfølgelig an på din anatomi og din piercings placering. Men generelt kan man sige, at hvis målene på din piercing stemmer overens med målene på smykket, så er der ikke nogen grænser for hvor du kan bruge denne labret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-95
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med trekantet top og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images