Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med rektangulær top og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser på billedet herover, hedder en labret, som er beregnet til brug i en læbepiercing. Formen på smykket, gør det dog nok mere til et øresmykke. Labretten er nemlig udstyret med en rektangulær firkant i fronten. Størrelsen på "kuglen" vælger du selv blandt tre forskellige størrelser. Størrelserne er henholdsvis 6 mm., 9 mm. og 12 mm. Normalt ses kun almindelige kugler i en læbepiercing, så derfor egner denne model sig bedre i en piercing i øret. Men det er naturligvis en vurderingssag - Så længe målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing, kan du jo bruge smykket hvor du vil.

Staven er udstyret med et indvendigt gevind, hvilket skåner din piercing hver eneste gang du tager smykket i og ud af kroppen, da gevindet sidder inde i selve staven og ikke udvendig, hvor det kan gøre skade på din piercing. Længden samt farven på hele smykket vælger du også selv i boksen herover

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-98
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med rektangulær top og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images