Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Konkav plug af træ med kobberfront

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen du ser på billedet herover, er utrolig simpel i design og look. Den er lavet af træ, som kan vælges i flere forskellige størrelser. Pluggen har ingen afskruelige dele eller andre låsemekanismer. Den består udelukkende af et stykke træ, som "blot" skal krænges ud og ind ad hullet i dit øre - Når du først har fanget metoden kan det næsten gøres i søvne.

Fronten (og faktisk også bagsiden) af denne plug er udstyret med en kobberfarvet plade. Pladen er gjort konkav, så den har form som en dyb tallerken. Den rødgyldne farve matcher den mørke træplug utroligt godt. Pladen er limet på pluggen, så vi anbefaler ikke at du bærer denne plug i våde omgivelser som f.eks. når du er i bad. Generelt frarådes det at bære træ i et vådt miljø, da træ er meget modtagelig overfor fugt. Hurtigtvekslende miljøer kan få pluggen til at flække.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-19
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Konkav plug af træ med kobberfront
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.