Industrial stav med sløjfe

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Industrial stav af kirurgisk stål med motiv af en sløjfe på midten af den 3,8 cm lange stav. Designet med den enkle blanke sløjfe vil give dig det stilrene men feminine look som en modebevidst pige udtsråler. Den er både sød og stilfuld uden at være for meget på nogen måde da den er holdt  helt i det blanke stål look.

Staven bruges i en Industrial piercing, som faktisk er to piercinger øverst i øret, der forbindes med ét smykke. Staven går således fra det ene hul til det andet og lukkes i begge ender med en kugle. Motivet, som i dette tilfælde er sløjfen, sidder så tværs hen over det øverste stykke af øret.

Hvis du mangler renseprodukter til din piercing kan de tilvælges i boksene ovenfor når du lægger smykket i kurven, før du går videre til betalingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-114
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med sløjfe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.