Fish tail næsepiercing med opalsten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Fish tail næsepiercinger er til gør-det-selv-folket. Køber du denne 19 mm. lange stav, kan du tilpasse smykket så det passer perfekt til din næse eller hvor du nu end ønsker at anvende smykket. Staven er lavet af kirurgisk stål og kan bukkes hvorend på staven du ønsker det. Det eneste der kræves er et stykke værktøj der kan bukke - Har du ikke sådan et stykke værktøj, finder du det i vores kategori med værktøj.

Staven er som sagt 19 mm. lang og findes i to forskellige tykkelser, alt efter hvor tyk en nål du er blevet piercet med. Samtidig findes den i flere farver og i flere stenstørrelser. Stenen på denne model er en opalsten, dog ikke en ægte sten, men en syntetisk sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-235
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Stentype Syntetisk opal
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.