Fish tail næsepiercing med indfattet sten

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En fish tail næsepiercing er til dig der gerne vil have et 100% tilpasset smykke. Smykket består af en 19 mm. lige stav, som du kan bukke eller afkorte som det passer dig. Har du f.eks. en tyk næsefløj, har du måske brug for en næseskrue der er længere end hvad normalen er. Du kan med denne fish tail bukke staven, så den passer til din næse. Det eneste der kræves for at kunne gøre dette er et egnet stykke værktøj som en bukketang. Det kan du finde i vores kategori med værktøj.

I fronten af den 19 mm. lange stav sidder en indfattet sten. At den er indfattet betyder at der ikke er anvendt lim til fastgørelse af stenen. Selve metallet stenen sidder i er bukket ud over stenen, så hullet er mindre en stenen og dermed ikke kan falde ud. Du kan vælge mellem flere forskellige kombinationer.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-237
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing med indfattet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.