Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næseskrue med opalsten

59,00 kr
På lager

Smuk næseskrue, hvor du selv vælger farven blandt blank, guld, rødguld og sort. Uanset hvilken farve du vælger, vil næseskruen være udstyret med en flot syntetisk opalsten i fronten. Det er glamourøst, smukt og lækkert. Alle farver kan vælges med en hvid opal, men vælger du den blanke næseskrue, har du samtidig også mulighed for at vælge stenfarver som blå, grøn og lilla. Så alt efter dit temperament og din stil, bør der være en farvesammensætning der matcher dig.

Sidder næseskruen først på sin plads, vil man ikke kunne se om det er en næsestav eller en næseskrue. Det er udelukkende bøjningen for enden af smykket, som er forskellen på disse to typer. Næseskruen sidder dog lidt bedre fast end næsestaven, da bæjningen virker som en modhager inde i næsen. Så skal du have smykket ind og ud af næsen, skal det "lirkes" forsigtigt ind og ud. Det er ikke noget krævende job, når man har prøvet det et par gange.

Så hvis du står og mangler lidt nyt og fancy til din næsepiercing, så er denne næseskrue med opalsten et nærmest oplagt valg.

Detaljer
NavnNæseskrue med opalsten
SKUNose-150
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL-formet
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse2.5 mm.
StentypeSyntetisk opal
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næseskrue med opalsten
Din bedømmelse
Næseskrue med opalsten