Fake plug med kuppelform

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få en super fed fake plug med kuppelform, som vil få dit øre til at se stretchet ud, selv om det ikke er det. Denne fake plug er lavet af ren kirurgisk stål uden nogen former for sten eller andre dikkedarer. Den er enkel og stilren i sit design med de to kuppelformede ender der godt kan minde lidt om nitter, som dem man f.eks. ser i nogle bælter.

Trådtykkelsen på staven er kun 1.2 mm. uanset hvilken størrelse du vælger så alle størrelserne kan selvfølgelig bruges af enhver med et piercinghul på 1,2 mm. Når smykket sidder i øret vil det se ud som om du har en plug i, som buer i enderne og netop fordi den buer som den gør, vil den lægge sig med kanten godt tæt ind mod dit øre så det faktisk ikke kan ses at det er et fake smykke.

Et klassisk og tidløst smykke der kan bruges til næsten enhver lejlighed, hvad enten det er til hverdagsbrug eller fest. Du vælger blot din ønskede størrelse i boksen over teksten og lægger varen i kurven, før du går videre med din bestilling. Så sørger vi for at du får din nye plug leveret lige til postkassen, med vores sædvanlige dag til dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-62
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug med kuppelform
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.