Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Fake plug med kuppelform3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

49,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Nu kan du få en super fed fake plug med kuppelform, som vil få dit øre til at se stretchet ud, selv om det ikke er det. Denne fake plug er lavet af ren kirurgisk stål uden nogen former for sten eller andre dikkedarer. Den er enkel og stilren i sit design med de to kuppelformede ender der godt kan minde lidt om nitter, som dem man f.eks. ser i nogle bælter.

Trådtykkelsen på staven er kun 1.2 mm. uanset hvilken størrelse du vælger så alle størrelserne kan selvfølgelig bruges af enhver med et piercinghul på 1,2 mm. Når smykket sidder i øret vil det se ud som om du har en plug i, som buer i enderne og netop fordi den buer som den gør, vil den lægge sig med kanten godt tæt ind mod dit øre så det faktisk ikke kan ses at det er et fake smykke.

Et klassisk og tidløst smykke der kan bruges til næsten enhver lejlighed, hvad enten det er til hverdagsbrug eller fest. Du vælger blot din ønskede størrelse i boksen over teksten og lægger varen i kurven, før du går videre med din bestilling. Så sørger vi for at du får din nye plug leveret lige til postkassen, med vores sædvanlige dag til dag levering.

Detaljer
NavnFake plug med kuppelform
SKUFake-62
Kampagne3 for 2
LukketypeEksternt gevind
TypeFake plug
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fake plug med kuppelform
Din bedømmelse
Fake plug med kuppelform