Brystpiercing med sten i rose

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du har lige klikket ind på denne lille lækre og frække brystpiercing. Smykket er lavet af kirurgisk stål. Smykket har en rose i hver ende af staven, som er lavet af messing. Hver rose har fået fastgjort en sten i midten af blomsten. Roserne på smykket er blevet belagt - de blanke udgaver af smykket er rosen blevet belagt med en blank belægning og guldvariationerne er blevet belagt med en belægning af 14 karat guld.

Du kan selv vælge farven på roserne såvel som farven på stenene i roserne, så du kan selv finde din yndlings udgave af smykket. Roserne findes i tre forskellige farver, hvor stenene er klare i de to guldvarianter - den blanke udgave har flere stenfarver, som du kan vælge mellem. Nogle af rosernes blade er perforeret, som gør at man kan vise lidt ekstra hud gennem brystpiercingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-31
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med sten i rose
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.