Brystpiercing med snoninger og sten

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser på billedet herover, er beregnet til brug i en brystpiercing. Stavens frie stykke er 12 mm., hvor der i hver ende er lavet nogle flot udførte snoninger, med små sten placeret ind imellem. Designet ser ud til at komme fra selve staven, hvor det deler sig op i flere tråde, som krøller sig fint sammen i enderne.

Staven er lavet af kirurgisk stål og de to ender af messing. De to guld-modeller er så efterfølgende blevet guldbelagt, for at give dem den varme guldglæd. Enderne på denne model kan naturligvis skrues af, så smykket er let at få i og ud af kroppen.

Du kan som sagt vælge modellen her i tre forskellige farver, hvor det udelukkende er farven der er forskellen - Ellers er alle tre fuldstændig identiske, når det kommer til udformning, størrelse og stenfarver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-87
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 33 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med snoninger og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images