Tunnel med dråbeformet vedhæng

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnel kan du bruge hvis du har et hul i øret der er mellem 6 og 16 mm. Begge størrelser inklusiv. Tunnelen er lavet af kirurgisk stål og har i fronten en perlering af messing. Vedhænget er ligeledes lavet af messing.
Vedhænget består af en omvendt dråbeformet formation af buer og andre detaljerede mønstre. I midten af dråben er en flot kongeblå sten, hvorfra der udspringer små dråbeformede buer - Næsten som at se solen gå ned i havet. Under det store dråbeformede vedhæng hænger endnu en sten. Stenen er ligeledes dråbeformet og har samme farve som den anden sten.

På bagsiden af tunnelen sidder selve låse. Låsen er en stor skive du skruer af tunnelen, så du let kan sætte smykket i øret og let tage det ud gen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-112
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med dråbeformet vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.