Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med antikt look og tribaldesign

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighed for at få dig en tunnel i et helt unikt design. Denne super fede tunnel er nemlig udstyret med et virkelig flot tribalmønster, hele vejen rundt langs kanten. Mønsteret er ret specielt lavet, idet det rager ud over kanten på denne tunnel, så det lægger sig rundt omkring ørets stretch, indefra og ud. Når smykket sidder i vil det altså nærmest se ud som en hel lille sol, med stretch hullet i centrum af designet.

Smykket er lavet af kirurgisk stål men har fået en flot belægning af guld i et lækkert antikt look. Tribalmønsteret rundt langs kanten, er til gengæld lavet af messing, som matcher perfekt til det antikke guldlook.

Denne tunnel fås i flere størrelser og fra størrelse 10 mm. og opefter, er det smukke tribalmønster endda ekstra flot og detaljeret, med "luft" mellem de mange flotte snoninger og krummelurer i designet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-136
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Elsker dem
Karakter
Elsker måden hvorpå tunnelen er udformet. Anbefales på det kraftigste! Bedømt af Leksi
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med antikt look og tribaldesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images