Tunnel af træ med månens ansigt

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ultra fed og helt unik tunnel af træ med motiv af månens ansigt, skåret ind i træet på indersiden af tunnelen. Piercingsmykker i organisk materiale er altid et rigtig godt valg da det tillader din hud at ånde, samtidig med at du bærer smykket. Da huden kan ånde, reducerer du samtidig de fæle lugtgener der kan opstå, når man går med smykker hvor huden ikke kan ånde.

I dette tilfælde er der tale om en dejlig tunnel af træ som fås fra 14 mm. og helt op til 35 mm. i diameter. Ud over sit store spænd i størrelser, er denne tunnel noget helt for sig selv, med månens søde ansigt skåret direkte ind i træet på indersiden. Træsorten er i øvrigt kendt som saba træ og har en dejlig varm rødbrun nuance.

Månens ansigt er kendt fra filmens verden hvor det er blevet flittigt brugt og nu har du så muligheden for at bære det søde og diskrete lille måne-ansigt, inden i din tunnel.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-107
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Flotte tunnels
Karakter
Jeg er positivt overraskede over hvor smukt udførte disse tunnels er i virkeligheden men vil så også sige de er meget mørkere i virkeligheden end på billedet. Så blev lidt overrasket der også.
Men synes egentligt ikke det gør noget for farven er en rigtig dyb mørk mahogni brun-rød.
Vedlægger billeder så folk kan se dem før køb.
Bedømt af MrsPiotrowsky
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af træ med månens ansigt
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images