Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af akryl med indvendig muslingskal

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få denne super smarte tunnel af sort akryl, med det smukkeste indvendige mønster. Denne tunnel er buet for bedre pasform i øret og fås i mange forskellige mål. Du vælger selv din ønskede størrelse, som går lige fra 8 mm. og helt op til 25 mm. i diameter.

Det er netop det indvendige mønster som gør denne tunnel så unik og anderledes i forfold til så mange andre. Mønsteret forestiller små stykker af muslingskaller, som er trykket ned i det sorte akryl, på indersiden af smykket. De smukke skaller rangerer i mange forskellige farver, alt afhængig af hvordan lyset lige falder på dem.

Når mønsteret sidder på indersiden af en tunnel, vil det komme bedre til sin ret, jo større smykket er. Derfor kan disse tunnels også kun fås fra 8 mm. og opefter, så mønsteret med sikkerhed vil blive set og lagt mærke til.

Hvis du er mere til guld og bling kan du med fordel tage et kig på vores tunnel med indvendig guldmønster i stedet, som er nøjajtig samme model, blot med guldmønster i stedet for muslingskaller.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-104
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Farve Sort
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Flot
Karakter
Men du skal op i en stor størrelse for at få ordentlig gavn af effekten. Bedømt af Kenneth
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med indvendig muslingskal
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.