Tungepiercing med selvlysende stjerne

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker frisk og funky tungepiercing med en selvlysende stjerne som topkugle. Både stjernen samt bundkuglen er lavet af akryl mens selve staven er af kirurgisk stål. Det er to meget brugte materialer til piercingsmykker. Kirurgisk stål fordi det er utrolig slidstærkt og ikke frigiver nikkel, og akryl fordi det er skånsomt mod tænderne samt tandkødet.

Den selvlysende stjerne skal blot oplades i lyset, hvorefter den vil lagre lyset i sig, og afgive det når under mørke omgivelser, og på den måde fremstå selvlysende. Du kan få den friske tungepiercing i fire frække farver. Du vælger selvfølgelig selv om du foretrækker den hvide, grønne, lyserøde eller blå. Du vælger din farve i boksene oven over teksten her. Her har du også mulighed for at vælge en kortere stav, hvis det passer bedre til din tunge.

Læg den lille selvlysende stjerne i varekurven og vær sikker på at blive set når du åbner munden næste gang du skal ud i nattelivet :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med selvlysende stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.