Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tragussmykke med g-nøgle

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Spiller du musik, kender du garanteret til nøglerne i nodesystemet. G-nøglen er nok den de fleste tænker på, når der bliver talt om noder.

Nu har du muligheden for at få G-nøglen placeret det mest oplagte sted - Ved ørets indgang. Det kræver dog at du i forvejen har en traguspiercing. Smykket kan dog også sagtens bruges i f.eks. en helixpiercing.

Dette piercingsmykke kan vælges i fire forskellige farver, som er henholdsvis blank/metalfarvet, sort, guld, blå eller multifarvet. Du vælger selv hvilken farve du vil have, i boksen til højre for produktbilledet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-75
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Super smukt og enkelt!!
Karakter
Super smukt og vidunderligt smykke til musikelskere! Er i hvert fald super glad for min :) Bedømt af Nicole
SÅ lækker - og super hurtig levering
Karakter
Det er super fedt og nemt at bestille hos bodymod.dk - og man får som regel varerne allerede dagen efter bestilling, hvilket jo er ekstra cool. Har kun godt at sige - min varmeste anbefalinger til alle!!
Bedømt af Pernilledj
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tragussmykke med g-nøgle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images