Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Taper med glimmer-60%

11,60 kr Fra 29,00 kr -60%
På lager

Mange tror at stretching blot er en proces man foretager sig, før man kan begynde at udsmykke sit færdigstretchede hul. En proces som måske for nogle virker både kedelig og langtrukken. Men sådan synes vi absolut ikke det behøver at være. Derfor har vi købt disse super flotte tapers hjem i et væld af forskellige farver, som alle er forsynet med en ordenlig omgang glimmer. Så hvis du er en af dem der også gerne vil bruge dine stretchingprodukter som smykker, så er disse glimmertapers måske lige noget for dig.

Materialet er solid fast akryl med glimmer overalt, også inden i. Alle varianterne, på nær den sorte, har et "see through" design så man både kan se det glimmer der ligger i overfladen, samt længere inde i materialet. Den sorte adskiller sig lidt fra de andre, ved at være mere solid i farven, således at glimmeret hovedsageligt ses på overfladen.

Du kan vælge alle standardmålene fra 1,6 mm og helt op til 10 mm. Du vælger blot din ønskede farve samt diameter i rubrikkerne ovenfor teksten her, før du lægger varen i kurven og fortsætter din bestilling.

Detaljer
NavnTaper med glimmer
SKUTaper-24
Kampagne-60%
LukketypeO-Ring
TypeTaper
PlaceringStretching
MaterialeAkryl
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Taper med glimmer
Din bedømmelse
Taper med glimmer