Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Taper med glimmer

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mange tror at stretching blot er en proces man foretager sig, før man kan begynde at udsmykke sit færdigstretchede hul. En proces som måske for nogle virker både kedelig og langtrukken. Men sådan synes vi absolut ikke det behøver at være. Derfor har vi købt disse super flotte tapers hjem i et væld af forskellige farver, som alle er forsynet med en ordenlig omgang glimmer. Så hvis du er en af dem der også gerne vil bruge dine stretchingprodukter som smykker, så er disse glimmertapers måske lige noget for dig.

Materialet er solid fast akryl med glimmer overalt, også inden i. Alle varianterne, på nær den sorte, har et "see through" design så man både kan se det glimmer der ligger i overfladen, samt længere inde i materialet. Den sorte adskiller sig lidt fra de andre, ved at være mere solid i farven, således at glimmeret hovedsageligt ses på overfladen.

Du kan vælge alle standardmålene fra 1,6 mm og helt op til 10 mm. Du vælger blot din ønskede farve samt diameter i rubrikkerne ovenfor teksten her, før du lægger varen i kurven og fortsætter din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-24
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Taper med glimmer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.