Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Septumpiercing med blød stenbesat V-form

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser her er en såkaldt clicker, hvilket betyder at baren er hængslet i den ene side og "klikkes" op og ned i den anden side. Der er altså ingen løse dele der kan falde ud og blive væk. Vi har kaldt den for en septumpiercing, da formen og designet egner sig utroligt godt til brug i septum. Du kan selvfølgelig også bruge den i andre piercinger, hvor målene og formen egner sig. Det kunne f.eks. være i daith eller en anden ørepiercing.

Formen på smykket går ned i en spids. Det har samtidig let buede kanter, så det ligner et "blødt" V. Begge kanter er fyldt med sten på en mørk emaljelignende baggrund, der får smykket til at se en smule antik ud. Staven er lavet af kirurgisk stål og resten af smykket er lavet af messing. Alle dele er blevet farvelagt og du kan dermed vælge mellem tre materialefarver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-21
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 17 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 16 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype PVD-belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing med blød stenbesat V-form
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.