Segmentring af 14 karat guld med firkantet sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.199,00 DKK

Nu kun: 959,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Vanvittig smuk og hamrende elegant segmentring, af ægte 14 karat guld, til dig som kræver toppen af poppen, når det kommer til piercingsmykker. Ringen her lyser langt væk af tidløs kvalitet, og det stilrene design, er da også kun udstyret med en enkelt prangende flot firkantet sten.

En segmentring som denne kan bruges i mange forskellige typer piercinger, og vil blandt andet tage sig helt perfekt ud i en septumpiercing, hvor den smukke ring med den funklende sten, rigtig vil komme til sin ret. Ringen kan dog også med fordel bruges i både læben, øret, næsen, øjenbrynet, brystet og sågar som en lille lækkerbisken af en intimpiercing. Mulighederne er mange, så valget er helt op til dig.

Ringen kan være en smule svær at åbne og lukke, men sidder til gengæld også meget stabilt, når først den sidder som den skal. Derfor anbefaler vi også at man benytter sig af det relevante værktøj til dette smykke, som ringåbneren og ringlukkeren, der kan findes under kategorien "Værktøj" oppe i menubaren.

Her er virkelig en ring som vil være enhver prinsesse værdig, hvad enten du køber den til dig selv, eller som gave til en du holder af.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-107
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Segment
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Nem og sætte i
Karakter
Den er så smuk, feminin og enkel, elsker den Bedømt af #
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Segmentring af 14 karat guld med firkantet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images