Labret af 14 karat guld med stjerneformet sten og ptfe stav

Lagerstatus: På lager

Pris: 179,00 DKK

Nu kun: 143,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en virkelig sød lille labret hvor selve labrettoppen er lavet af 14 karat guld. Den lille guldtop er formet så den har fem små fangarme der alle har et solidt tag i en smuk stjerneformet sten, som sidder aller øverst på labretten. Den søde stjernesten kan fås i fire forskellige farver, nemlig klar, lyserød, turkis eller lilla.

Den del af labretten som går gennem piercinghullet er lavet af PTFE som er et klart plastmateriale der både er blødt, fleksibelt samt nikkelfrit. Det er derfor et super anvendeligt materiale, både for dem med nikkelallergi, men også som læbepiercing generelt. PTFE er nemlig så blødt at det er meget mere skånsomt mod tænder og tandkød, end de fleste andre materialer.

Så hvis du er på udkig efter en smuk labret i rigtig god kvalitet til en overkommelig pris, så har du måske fundet hvad du søger i labretten her. Du vælger blot din ønskede farve i boksene ved siden af billedet, hvorefter du kan lægge din vare i kurven og gå videre til selve bestillingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale Guld
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Push-In
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med stjerneformet sten og ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.