Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med stjerneformet sten og ptfe stav

Lagerstatus: På lager

179,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en virkelig sød lille labret hvor selve labrettoppen er lavet af 14 karat guld. Den lille guldtop er formet så den har fem små fangarme der alle har et solidt tag i en smuk stjerneformet sten, som sidder aller øverst på labretten. Den søde stjernesten kan fås i fire forskellige farver, nemlig klar, lyserød, turkis eller lilla.

Den del af labretten som går gennem piercinghullet er lavet af PTFE som er et klart plastmateriale der både er blødt, fleksibelt samt nikkelfrit. Det er derfor et super anvendeligt materiale, både for dem med nikkelallergi, men også som læbepiercing generelt. PTFE er nemlig så blødt at det er meget mere skånsomt mod tænder og tandkød, end de fleste andre materialer.

Så hvis du er på udkig efter en smuk labret i rigtig god kvalitet til en overkommelig pris, så har du måske fundet hvad du søger i labretten her. Du vælger blot din ønskede farve i boksene ved siden af billedet, hvorefter du kan lægge din vare i kurven og gå videre til selve bestillingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale Guld
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med stjerneformet sten og ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.