Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Sæt af ørepiercinger

Lagerstatus: På lager

Pris: 79,00 DKK

Nu kun: 67,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du et lækkert sæt af små ørepiercinger i tre størrelser. Det giver dig muligheden for at få et fedt look, skabt af de tre sten i forskellige størrelser.

Du vælger selv hvilken farve du ønsker på de tre sten i boksen ovenfor. I hvert sæt er der henholdvis en stor, medium og lille kugle med en fave sten. Kuglen bagpå skrues let af og sættes i øret.

Disse piercingsmykker er alle lavet med den lille 1,2 mm. trådtykkelse, som passer til alle piercinger der er lavet professionelt.
De tre sten kommer i målene 5, 4 og 3 mm. diameter, alle facetskåret så de fanger lyset godt og glimter smukt.
Så er det lige hved du har gået og ledt efter, er det med at få bestilt med det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-103
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super Produkt.
Karakter
Ser super fede ud. :-) Bedømt af
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sæt af ørepiercinger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images