Sæt af ørepiercinger med rund sten

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få tre matchende ørepiercinger som sæt, hvor stenene har forskellig størrelse på trip, trap, træsko manér. Det vil se super godt ud hvis de eksempelvis sidder ved siden af hinanden i øreflippen men de er lige så velegnede i en helix eller en traguspiercing.

Den flotte runde sten som sidder for enden af hver ørepiercing, er facétskåret som en diamant og fanger derfor lyset fra alle vinkler. Det får dem til at glimte og funkle ekstra meget så de med sikkerhed vil blive set. Selve stenen sidder fast med tre små fangarme som griber rundt om den og sørger for at den bliver siddende hvor den skal.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og er udstyret med en lille lukkekugle på bagsiden, som blot skrues fast på staven. De flotte sten fås i seks forskellige farver og du vælger selvfølgelig selv hvilken farve du foretrækker.

Du kan med fordel også tage et kig på vores sæt af ørepiercinger med hjertesten som er næsten magen til, blot med hjerteformede sten i stedet for.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-125
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super fede!
Karakter
det er en flot skåret sten og sidder super godt på ørerne. Det bedste køb jeg har gjort mig på denne side! de har glemt at skrive under yderlige info at antal enheder er altså 3 og ikke 1. så man får altså et sæt på 3 :-) Bedømt af linda
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sæt af ørepiercinger med rund sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images