Sæt af ørepiercinger med stjernesten

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig flot sæt som består af tre næsten ens ørepiercinger, kun med den forskel at den stjerneformede sten for enden, er i tre forskellige størrelser. Det giver en virkelig god effekt når de små stjerner sidder ved siden af hinanden i øret, som tre små trip, trap, træsko smykker. De søde stjernesten sidder fast med fem små fangarme som griber fat rund om stenen, fra inde imellem hver enkelt stjernespids. Stenene sidder derfor utrolig godt fast, frem for hvis de blot havde været fæstnet med lim.

Disse ørepiercinger kan både bruges i tragus, helix samt øreflippen, eller hvor som helst du ellers er piercet med de rette mål. Du vælger selv om du ønsker de funkelende små stjerner i klar, lyserød, turkis, rød eller lilla. Alle farverne er lige flotte på hver sin måde, så det er kun et spørgsmål om smag og behag.

Du kan også med fordel tage et kig på vores sæt af ørepiercinger med hjertesten eller med runde sten, som er samme type, blot med et anderledes sten design.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-127
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sæt af ørepiercinger med stjernesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images