Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Sæt af ørepiercinger med hjertesten

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Sættet her kan bruges til næsten alle ørepiercinger, så længe piercingen er lavet hos en piercer der har brugt en nål. Sættet består af tre dele, som et smykke i tre forskellige størrelser. Der er med andre ord et smykke med et stort hjerte, et smykke med et mindre hjerte og til sidst et smykke med et lille hjerte. Det er naturligvis svært at angive diameteren på en form der ikke er rund, men hjerterne måler ca. henholdsvis 3 mm., 4 mm. og 5 mm.

Har man tre huller i øreflippen eller måske som helixpiercinger, kan man med stor fordel sætte dem ved siden ad hindanden, så de sidder på rækker og bliver størrer en efter en. Har du kun ét hul, kan du jo skifte mellem de forskellige størrelser.

Sættet kan vælges i fem forskellige farver, hvor farven vil være ens på alle tre hjerter. Hjertet holdes fast ved hjælp af tre små fangarme, som griber om hjertet bagfra. bag hjertet sidder staven, som er 6 mm. lang og til sidst har vi låsekuglen på 3 mm., som let skrues af og på.

Vælg din foretrukne farve i boksen herover og pryd dit øre med en flot række hjerter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-124
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Rigtig fin til Antihelix
Karakter
Jeg har bestilt et sæt i klar sten, og de er rigtig fine, lidt svært at se det er et hjerte, men de er flotte og klare i stenen.
Den lille er måske lidt lille, og den store lidt stor, men når de sidder sammen ser det så fint ud.
Det er lidt rart at de er runde i enden, da jeg nogen gange synes at labrets med en flad ende kan "skære" lidt i øret. Så alt i alt er jeg rigtig fin tilfreds.
Bedømt af Sarah
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sæt af ørepiercinger med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images