Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Rødguldsbelagt hjerteformet plug

Udsolgt

Hvis du er på udkig efter en helt speciel plug, som både er elegant, feminin og tidløs på samme tid, så har du hermed fundet hvad du søger. Denne bedårende plug af kirurgisk stål, har fået en gylden rødguldsbelægning som giver smykket et dejligt varmt skær, samt matcher perfekt til den smukke granulerede overflade i det rosafarvede hjerte.

Selve hjertet er både diskret og elegant i sit design og har en kontrastfyldt guldkant som rammer hjertet ind. Den ydre kant er dog ikke tegnet skarpt op men er nærmere formet med blid hånd, således at motivet fremstår helt diskret. Det er næsten som en blød blyantskitse, som kun lige præcis antyder hvad motivet skal forestille, hvilket giver netop dette smykke sit elegante og sostifikerede look.

Den skønne hjerteformede plug fås i fem forskellige størrelser hvor den mindste er 8 mm. i diameter mens den største har en diameter på 16 mm. Smykket er ligeledes udstyret med skruegevind, så bagsiden kan skrues af og på, og er er således også både nemt og praktisk at bruge.

Detaljer
NavnRødguldsbelagt hjerteformet plug
SKUPlug-126
LukketypeEksternt gevind
TypePlug
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rødguldsbelagt hjerteformet plug
Din bedømmelse
Rødguldsbelagt hjerteformet plug