Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med spinner

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du har sikkert set dem før på store amerikanske gansterøser, fælge med spinners. Nu har du også mulighed for at få en tunnel med spinner.

I denne tunnel, der er lavet af massiv kirurgisk stål, er der placeret en lille "mølle" eller såkaldt spinner. Ved modstand fra f.eks. vinden eller hvis man puster på den, vil spinneren bevæge sig hurtigt rundt om sin akse.

Tunnelen er faktisk sammensat utroligt simpelt og derfor kan den også forhandles til vores faste lave pris.

Vi forsøger at lagerføre denne model i følgende størrelser:

  • 8 mm
  • 10 mm
  • 12 mm
  • 14 mm
  • 16 mm
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med spinner
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.