Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med linje af opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 239,00 DKK

Nu kun: 191,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen her kan bruges rigtig mange steder, i mange forskellige piercinger - nogle få af dem kunne være læbepiercing, næsepiercing, tragus, helix og øreflip. Det er helt op til dig selv, hvor du bruger ringen henne - placeringen kommer selvfølgelig an på målene af din piercing og at din anatomi tillader det, vi er jo alle forskellige. Den måler 8 mm. i diameter og du kan selv vælge, hvilken trådtykkelse den skal have. Den går lige fra 0,8 mm. i trådtykkelse og helt op til 1,2 mm., så der er mange muligheder for brugen af smykket.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og så sidder der hele syv opalsten på siden af smykket i en lang linje. Stenene er alle syntetiske, men det går heldigvis ikke udover udseendet af dem. Du kan selv vælge, hvilken farver disse sten skal have, blandt andet så kommer smykket med hvide sten og blå sten. Du kan se alle stenfarverne i kassen længere oppe på siden.

Det er dog ikke kun stenfarven du kan vælge til smykket. Du kan også vælge, hvilken farve selve ringen har. Dette er blevet gjort muligt ved hjælp af farvebelægning som ringen har fået. Derved kan du blandt andet få ringen i sort eller rødguld. Du kan altså med andre ord tilpasse smykket så det passer perfekt til dig!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-142
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med linje af opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.