Plug med o-ring og stor sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du stretchet dine ører og savner du et klassisk smykke med lidt bling, som man ser det ved almindelige ørestikkers? Så har vi her et smykke, som vil være perfekt til dig. Smkket er en single flared plug, hvilket vil sige, at den kun har én høj kant - Der hvor stenen sidder. I den anden ende af smykket er der monteret en o-ring, så smykket er lettere at få i og ud af øret.

Stenen der sidder i fronten af smykket er facetteret, så den gengiver lyset uanset hvilken vinkel du ser smykket fra. På den måde vil smykket også virke glimtende når du bærer det, da din krop ofte er i konstant bevægelse.
Om du er mand eller kvinde, kan du bære denne tunnel. Den findes nemlig i flere forskellige farver, hvor den klare model kan bæres af begge køn, men hvor de to andre deler vandene lidt. Alt efter din personlighed og temperament, kan du naturligvis bære alle modeller.
Stenen sidder fastklemt med fire små fangarme. Der er altså ikke brugt lim til at holde stenen på plads, hvilket også betyder at stenen kan "vrikkes" lidt frem og tilbage. Fordelen er her, at du kan bære den selv når du er i bad, da der ikke er nogen lim der bliver opløst af det varme vand.

Som nævnt før, sidder der en o-ring bagpå smykket, som let pilles af, hvorefter smykket føres ind gennem dit hul og ringen monteres derefter igen. På den måde slipper du for at gøre mere skade på dit øre end hvad godt er.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-158
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med o-ring og stor sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.