Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug med o-ring og stor sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du stretchet dine ører og savner du et klassisk smykke med lidt bling, som man ser det ved almindelige ørestikkers? Så har vi her et smykke, som vil være perfekt til dig. Smkket er en single flared plug, hvilket vil sige, at den kun har én høj kant - Der hvor stenen sidder. I den anden ende af smykket er der monteret en o-ring, så smykket er lettere at få i og ud af øret.

Stenen der sidder i fronten af smykket er facetteret, så den gengiver lyset uanset hvilken vinkel du ser smykket fra. På den måde vil smykket også virke glimtende når du bærer det, da din krop ofte er i konstant bevægelse.
Om du er mand eller kvinde, kan du bære denne tunnel. Den findes nemlig i flere forskellige farver, hvor den klare model kan bæres af begge køn, men hvor de to andre deler vandene lidt. Alt efter din personlighed og temperament, kan du naturligvis bære alle modeller.
Stenen sidder fastklemt med fire små fangarme. Der er altså ikke brugt lim til at holde stenen på plads, hvilket også betyder at stenen kan "vrikkes" lidt frem og tilbage. Fordelen er her, at du kan bære den selv når du er i bad, da der ikke er nogen lim der bliver opløst af det varme vand.

Som nævnt før, sidder der en o-ring bagpå smykket, som let pilles af, hvorefter smykket føres ind gennem dit hul og ringen monteres derefter igen. På den måde slipper du for at gøre mere skade på dit øre end hvad godt er.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-158
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med o-ring og stor sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.