SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Plug med o-ring og stor sten

63,20 kr Fra 79,00 kr
På lager

Har du stretchet dine ører og savner du et klassisk smykke med lidt bling, som man ser det ved almindelige ørestikkers? Så har vi her et smykke, som vil være perfekt til dig. Smkket er en single flared plug, hvilket vil sige, at den kun har én høj kant - Der hvor stenen sidder. I den anden ende af smykket er der monteret en o-ring, så smykket er lettere at få i og ud af øret.

Stenen der sidder i fronten af smykket er facetteret, så den gengiver lyset uanset hvilken vinkel du ser smykket fra. På den måde vil smykket også virke glimtende når du bærer det, da din krop ofte er i konstant bevægelse.
Om du er mand eller kvinde, kan du bære denne tunnel. Den findes nemlig i flere forskellige farver, hvor den klare model kan bæres af begge køn, men hvor de to andre deler vandene lidt. Alt efter din personlighed og temperament, kan du naturligvis bære alle modeller.
Stenen sidder fastklemt med fire små fangarme. Der er altså ikke brugt lim til at holde stenen på plads, hvilket også betyder at stenen kan "vrikkes" lidt frem og tilbage. Fordelen er her, at du kan bære den selv når du er i bad, da der ikke er nogen lim der bliver opløst af det varme vand.

Som nævnt før, sidder der en o-ring bagpå smykket, som let pilles af, hvorefter smykket føres ind gennem dit hul og ringen monteres derefter igen. På den måde slipper du for at gøre mere skade på dit øre end hvad godt er.

Detaljer
NavnPlug med o-ring og stor sten
SKUPlug-158
LukketypeO-Ring
TypePlug
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug med o-ring og stor sten
Din bedømmelse
Plug med o-ring og stor sten