Plug med aztekisk-inspireret design

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du kender lidt til de gamle aztekere, kender du også til deres genkendelige pyramider, hvilket du på denne plug vil se som små gule akrylperler set fra oven. De fire yderste gule perler er trappen op til templet på toppen af pyramiden. Rundt om pyramiden er der ilagt en blå emajle og yderst i kanten er der påsat blå akrylkugler hele vejen rundt.
Ikke nok med det, så finder du under pluggen tre frithængende fjer, hvor der nederst i fjerene ligeledes er ilagt en blå emalje, som matcher resten af smykket. Metallet i fronten af pluggen har fået en antik overfladebehandling, så det vil se en smule oxideret ud - Det er med til at give smykket lidt mere liv og charme.

Du kan vælge pluggen i størrelser fra 8 - 16 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-127
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med aztekisk-inspireret design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.