Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af tigerøje

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på jagt efter et stretchingsmykke, som har et meget naturligt look, så er denne måske noget for dig. Modellen er lavet af den klassiske tigerøje sten, som har en brun farve der har utroligt mange nuancer.

Modellen er en klassisk saddle plug, som egner sig til ethvert færdighelet stretch. Det anbefales kun at bruge disse i færdighelede stretches, da saddle plugs har det med at kræve et fleksibelt hul når de skal siddes i. Modellen er 100% organisk og er derfor meget velegnet til alle der ønsker en miljøbevist plug.

Modellen fås i størrelser fra 3,2 mm. til 15 mm. Husk da dette er en organisk plug, så vil der aldrig være to plugs der er 100% ens og størrelserne kan variere med 0,5 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Farve Brun
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Smuk plug
Karakter
Det er dejlig for øret, det er den første jeg har haft men alligevel er den rar og pæn:) Bedømt af Dejlig
:)
Karakter
Smukke plugs, der er dejlige at have i fordi de er så glatte. Huden kan givetvis ikke ånde, som den kan ved træ og horn, så bortset fra tyngden, føles de som akryl. De to jeg fik var meget forskellige (en helt mørkebrun uden aftegninger, og en stribet). Bedømt af Sofie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af tigerøje
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.