Piercing Deo

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne deo er ikke som du kender en almindelig deo, hvor væsken ofte er under tryk i en metalbeholder. Væsken her sprayes heller ikke ud, som en almindelig deo. Denne deo er baseret på naturlige olier og indeholder derfor ikke andre ingredienser end naturlige olier. Forskellige olierne er mixet sammen, for at opnå en olie der er med til at reducere kropslugt og samtidig tilføje en mild duft til huden.

Alle med en piercing ved, at der med tiden godt kan komme en fæl lugt, for ikke at sige stank, fra ens piercing. De fleste benægter det dog.
Specielt hvis man har stretchet sine øreflipper og går med smykker der ikke lader huden ånde, kan man have tendens til at lukke bakterier inde, som efter en periode gør, at der udskille en grim lugt.

Olierne i denne deo består af vindruekerneolie, som er selve basen - altså olien hvori de andre olier er blevet blandet. De andre olier består af henholdsvis:

  • Tetræolie, som er en eminent lugtdræber, da den virker desinficerende.
  • Lavendelolie, som er god mod uren hud, da den modvirker lukkede talgkirtler
  • Persilleolie, hvor indholdet af klorofyl også modvirker dårlig lugt.
  • Rosmarinolie, som begrænser væksten af lugtfremkaldende bakterier pga. zink- og klorofylindhold.

Hver i sær har olierne sin egen egenskab, men blander man dem, får man et naturligt deodorantvirkende produkt, som både fjerner dårlig lugt og samtidig tilføjer en mild duft af lavendel.

Brug produktet ved at tage dit smykke ud af kroppen, vask pierciingen og påfør en dråebe eller to af olien. Gnid olien godt ind i piercingen og isæt smykket igen. Brug olien efter behov.

Bemærk, at pga. klorofylen, anbefaler vi ikke at bruge denne olie under graviditet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Deo
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Organisk
Dette smykke er lavet af et organisk materiale. Dvs. træ, ben eller måske horn fra en vandbøffel.
Indhold 5 g.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
bedst hver olie
Karakter
den er kanon bedre som de andre hjælper hurtigere ved rifter Bedømt af Hanne
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercing Deo
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.