Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Piercing Deo

Bodymod Care

Udsolgt

Denne deo er ikke som du kender en almindelig deo, hvor væsken ofte er under tryk i en metalbeholder. Væsken her sprayes heller ikke ud, som en almindelig deo. Denne deo er baseret på naturlige olier og indeholder derfor ikke andre ingredienser end naturlige olier. Forskellige olierne er mixet sammen, for at opnå en olie der er med til at reducere kropslugt og samtidig tilføje en mild duft til huden.

Alle med en piercing ved, at der med tiden godt kan komme en fæl lugt, for ikke at sige stank, fra ens piercing. De fleste benægter det dog.
Specielt hvis man har stretchet sine øreflipper og går med smykker der ikke lader huden ånde, kan man have tendens til at lukke bakterier inde, som efter en periode gør, at der udskille en grim lugt.

Olierne i denne deo består af vindruekerneolie, som er selve basen - altså olien hvori de andre olier er blevet blandet. De andre olier består af henholdsvis:

  • Tetræolie, som er en eminent lugtdræber, da den virker desinficerende.
  • Lavendelolie, som er god mod uren hud, da den modvirker lukkede talgkirtler
  • Persilleolie, hvor indholdet af klorofyl også modvirker dårlig lugt.
  • Rosmarinolie, som begrænser væksten af lugtfremkaldende bakterier pga. zink- og klorofylindhold.

Hver i sær har olierne sin egen egenskab, men blander man dem, får man et naturligt deodorantvirkende produkt, som både fjerner dårlig lugt og samtidig tilføjer en mild duft af lavendel.

Brug produktet ved at tage dit smykke ud af kroppen, vask pierciingen og påfør en dråebe eller to af olien. Gnid olien godt ind i piercingen og isæt smykket igen. Brug olien efter behov.

Bemærk, at pga. klorofylen, anbefaler vi ikke at bruge denne olie under graviditet.

Detaljer
NavnPiercing Deo
SKUCare-Deo
BrandBodymod Care
TypeEfterbehandlingsprodukt
Indhold5 g.
FarveOrange
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Piercing Deo
Din bedømmelse
Piercing Deo