Ørepiercing til tragus og helix

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du har to huller i ørene, som f.eks. en tragus- og en helixpiercing, vil denne smukke ørepiercing passe dig.

Piercingsmykket består af flere dele og du får det hele med i pakken.

Smykket er sat sammen af en lang kæde på ca. 7 cm. Det gør at kæden kan hænge smukt mellem de to huller. I hver ende af kæde, er der en lile stav med to kugler. I front på hver stav, er der en lille kugle med sten. Stenens farve kan du selv vælge i boksen herover.

I den nedeste stav er der også en smuk drømmefanger. Den er lavet så den ligner de klassike drømmefangere som indianerne brugte og stadig bruger. I drømmefangeren er der også en lille perle og i bunden to fjer af metal.

Stavene er naturligvis lavet af det sikre materiale kirurgisk stål, som ingen nikkel frigiver. Husk dog at dette piercingsmykke bør tages ud, inden man går i bad.

Så hvis du vil have dig en smuk piercing i dit øre, så er der her mulighed for et smykke som alle andre kun kan drømme om at få fingrene i.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Lige efter bogen
Karakter
Synes simpelthen den er så sød, specielt med drømmefangeren. Har gået med min siden jeg modtog den :D Bedømt af Daniella
Super dejligt smykke
Karakter
Jeg havde længe ledt efter en ørering med en drømmefanger. At finde en til billige penge og så oveni købet med kæde til min ene helix piercing var bare et kæmpe plus!
Det er en super lækker kvalitet, det eneste minus er det besvær jeg har når jeg skal have den i, men det lære man med tiden. Kæden virker ikke særlig lang når man får smykket i hånden, men har en rigtig god længde når smykket er i øret.
Bedømt af Sofie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing til tragus og helix
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.